Ja.

Vad kan man säga? Är som sagt i en jobbig period och behöver fokusera på mig själv just nu. Tagit bort min Facebook app, instagram och snapchat. Skaffar väl det igen då jag tycker det känns bra. Just nu vill jag bara undvika sociala medier och reflektera över vad som är viktigt i livet. 

Kicks

En anledning att jag alltid handlar på Kicks är att man får välja sina gratisprover själv och ju högre medlem man är ju finare prover. Jag skulle ju ändå betalat samma pris för varorna någon annanstans men får välja smågrejer, så det känns mer prisvärt. Sen får man regelbundet en tidning och present/rabattkuponger. 
 
Jag brukar välja små glasflaskor av parfym och ha de i väskan, plånboken, när man går på krogen. De tar ingen plats och är perfekta för inget rinner ut. 
 
Sen brukar jag ta prover av typ schampoo och balsam, hudkrämer osv för att ha med mig utomlands och slippa onödig vikt i väskan. 
 
Shampoo, ansiktsserum och bryngele från Anastasia (ett märke jag verkligen tycker om)
 
Eftersom jag plockat bort mina lösögonfransar för några dagar sen och skall låta mina egna återhämta sig så var jag tvungen att iaf ha en mascara hemma. Jag brukar normalt sett ha ysl - babydoll men den kostar 350 spänn och det lägger jag hellre i våran resekassa. Köpte Nyx - stacked. Som med rabatter slutade på 40kr. Hoppas den duger iaf, läste mycket gott om den då jag googlade på recensioner.