London calling

Imorse bokade Jag och Elina flyg och hotell i London. Vi fick leta länge för att hitta ett hotell som passar oss båda. För mig är frukost och pris viktigt och för Elina var läget på hotellet mer viktigt 😱 tillslut kom vi ju överens 😊 vi blir från torsdag till tisdag, så det blir hitintills längsta jag varit i London, tidigare har jag varit över helgen och det försvinner så mycket tid åt flyg och sånt tråkigt. Nu lyckades vi haffa ett flyg som går från kallax vid 06.30 så då är vi framme i London vid 11.30. När vi ska hem går flyget från London 18. 00 så är vi på kallax 23:30 ungefär. Längtar. Ska bli kul med lite shopping :) 

2017

Tänk, ett nytt år. Så snabbt det gått. Det blir en lugn kväll. Vi ska till min faster och vara där med dom och min pappa och Yvonne. Vi åker dock hem innan 12 slaget så vi kan vara med tilly så hon känner sig trygg. Har köpt pommac så vi kan poppa den tillsammans. Så har jag lovat att hämta mamma vid 01. På nyårsdagen jobbar jag kväll och det är sista passet för detta lov :) hoppas alla har en trevlig nyårsafton och fortsatt trevligt 2017 ❤️

Savoy

Igår vid 14 åkte vi till luleå, jag gick min sminkning på make up store. Jag bad om en sotad festsminkning och hon var jätteduktig men det kändes inte riktigt som "jag". Jag har ganska små ögon och med sotade ögon ser dom ännu mindre ut. Jag tror jah föredrar lättare make up :) köpte iallafall ett silvrigt glitter och ett vax som glittret kan fästa i. 


Sedan bar det av till savoy och direkt ned deras spa. Vi var helt ensamma så det var väldigt skönt och avkopplande. Dom hade en ångbastu och en vanlig bastu, även en skön massagedusch och två bubbelpoolar. Sammanlagt får spat 4 av 5 stjärnor. 

Efter några timmar gick vi upp och gjorde oss färdiga för våran lyxiga 3-rätters middag. Jag beställde löjrom till förrätt, oxfilé till varmrätt och hjortronsoppa till efterrätt. Vi bjöds även först på en laxcheesecake, vilket var otroligt gott. Måste försöka googla på något recept. 

Förrätten får 5 av 5. Varmrätten får 3 av 5, dock själva köttet i sig får 5 av 5. En normal vuxen person hade nog givit hela rätten 5 av 5. Jag är egentligen som ett barn, jag vill ha Pommes tillsammans maten. Med aioli eller pepparsås. Rödvinssås är inte min melodi. Men nu har jag provat det. Efterrätten var inte i min smak alls men den är för att jag inte är så förtjust i hjortron. Ifall någon undrar varför jag då beställde det så är det för att vi köpt allt i ett paketpris, så det ingick. Servicen var 5 av 5. Otroligt trevlig och kunnig personal. 

Efter vi ätit gick vi upp på rummet och käkade godis och såg film. Efter ett tag så gick vi och satte oss på varsin sida i den gigantiska duschen och det var så jäkla nice. När det blir hus så blir det en stor dusch + badkar. Vi båda tyckte det var extremt skönt att sitta i värmen och koppla av. Bara sitta och prata där. Låter kanske konstigt men både jag och robin är såna som varvar ner och "tänker" i duschen. Att då kunna göra det tillsammans är verkligen mysigt. 

På morgonen blev det såklart hotellfrukost och sen bjöd gubben mig på en shoppingrunda, han förde över 2500 så jag kan köpa vad jag vill. Jag köpte lite basicgrejer jag behövde. Sockar, ett linne, en tvål på rean (känns ungefär som tigerbalsam på huden), ansiktsmask, strumpbyxor och rakhyvlar till ögonbrynen. För resterande av pengarna ska jag köpa en mac primer, örhängen från lily and rose och ett par hörlurar. Sedan tänkte jag betala första två månaderna på ett träningskort. ❤️❤️❤️

Sånt här måste man göra oftare. Så otroligt härligt ❤️