Bad

Igårkväll åkte vi till svärmor och svärfar och käkade middag med dom och robins brorsas familj. Innan jag skulle iväg på jobbet hann vi med att åka och bada hundarna. Tilly har blivit så sjukt duktig på att bada, tänk att för 4 gånger sedan vägrade hon bada. De andra två gångerna lockade vi henne med godis och idag hoppade hon i självmant med Vinter.

Nu är jag snart påväg hem från jobbet (eller snart och snart, om två timmar). När jag vaknar sen ska vi såga lite grejer vi köpt i veckan för jag fått för mig att bygga en bänk. Sedan på kvällen innan jag åker på jobbet skulle kanske Sofie komma en sväng.

Clarisonic

Min clarisonic plus ville inte starta idag. Satte den i laddaren och den gav ifrån sig ett patetiskt läte. Den kostade fan drygt 2000 spänn och jag har använt den max 10 gånger. Men garantin har såklart gått ut. Ska ha den i laddaren ett dygn, funkar det inte så bryter jag upp den. Ser inte fram emot det eftersom tillverkaren påstår att det inte går att bryta upp det aset. Tro mig, nog mycket ilska löser allt.