Work

Idag efter att jag målat sista varvet på balkongen har jag hunnit vara förbi Petra en sväng. Vi satt och solade medans Stella och T(k)illy busade i hundgården :)

Nu har jag precis käkat och ska börja göra mig klar för att åka på jobbet, går på första natten av fyra. Jag önskar att jag hade tänkt till och bara jobbat juni och juli. Det blir för mycket att inte få ha en ordentlig semester per år när man annars pluggar heltid.. Jaja gjort är gjort och har man sagt man ska göra något är det bara att göra det 👍🏻

New in (sooooon)

Väntar i extas som ett litet barn på julafton på grejer jag beställt. Jag har på senare tid fått många småfinnar på hakan som jag klämt och som blivit till små fula ärr som jag verkligen stör mig på. Jag har läst om skinrollers/dermarollers och bestämde mig för att köpa Swiss Clinics roller och serum. Köpte även till tre ampuller med desinfektionsmedel då det är viktigt att hålla saker man använder i ansiktet rena.

En skinroller är en liten roller med väldigt många små nålar som man drar över ansiktet för att stimulera att nya, fina hudceller bildas. Enkelt förklarat. Serumet tränger sedan ner i dessa små hål i huden och skall öka den positiva effekten av rollern. Jag återkommer med betyg efter jag provat den i några veckor.

Väntar även på ett paket med en steamer 2 in 1 från Philips som ska ta bort upp till 99% av alla bakterier från ens klädesplagg och sedan lämna kläderna släta och fina. Detta är då ett annat alternativ för ett strykjärn, eller om man helt enkelt vill fräscha upp en tröja man använt en dag. Stryka kläder är något jag aldrig någonsin gör och ibland ser det förjävligt ut med mina skrynkliga kläder. Jag hoppas denna är enkel att använda och fungerar som den ska. Återkommer med betyg på den senare.

Före/efter

Tycker det är enormt tillfredsställande att kolla på före och efterbilder. Både mina egna och andras. Man får en tydlig inblick i hur jävligt det såg ut från början och hur fint det blev sen (eller tvärtom). Idag har jag satt igång projektet med att måla balkongen.

Plåten var solblekt och riktigt vidrig med fläckar och smuts. Har tvättat och skrubbat men det blev ingen skillnad. Såå. Idag började jag. Det vart över färg så jag kunde måla mina lika vidriga lådor. Imorgon ska jag måla andra varvet så räcker det nog. Sen när jag är ledig ska jag olja in balkongen.