New in (sooooon)

Väntar i extas som ett litet barn på julafton på grejer jag beställt. Jag har på senare tid fått många småfinnar på hakan som jag klämt och som blivit till små fula ärr som jag verkligen stör mig på. Jag har läst om skinrollers/dermarollers och bestämde mig för att köpa Swiss Clinics roller och serum. Köpte även till tre ampuller med desinfektionsmedel då det är viktigt att hålla saker man använder i ansiktet rena.

En skinroller är en liten roller med väldigt många små nålar som man drar över ansiktet för att stimulera att nya, fina hudceller bildas. Enkelt förklarat. Serumet tränger sedan ner i dessa små hål i huden och skall öka den positiva effekten av rollern. Jag återkommer med betyg efter jag provat den i några veckor.

Väntar även på ett paket med en steamer 2 in 1 från Philips som ska ta bort upp till 99% av alla bakterier från ens klädesplagg och sedan lämna kläderna släta och fina. Detta är då ett annat alternativ för ett strykjärn, eller om man helt enkelt vill fräscha upp en tröja man använt en dag. Stryka kläder är något jag aldrig någonsin gör och ibland ser det förjävligt ut med mina skrynkliga kläder. Jag hoppas denna är enkel att använda och fungerar som den ska. Återkommer med betyg på den senare.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: