đŸ˜±đŸ˜±đŸ˜±đŸ˜±

For till tandis idag. SkÀmdes sÄ mycket för jag hade sÄ mycket tandsten och kÀnde mig riktigt Àcklig i munnen. Blödde som tusan och gjorde riktigt ont att rengöra tÀnderna. SÄÄ, uppenbarligen behövdes det verkligen en ordentlig rengöring i munnen. TandlÀkaren var iallafall gullig och noggrann.

Alla kanske inte vet det, men jag har haft tandstĂ€llning typ hela livet, bĂ„de sĂ„na dĂ€r as man knĂ€ppte runt huvudet, löstagbara och rĂ€ls. SĂ„ tĂ€nderna har alltid varit extrem kĂ€nsligt för mig och jag fĂ„r rysningar av att ens tĂ€nka pĂ„ tandlĂ€karen för jag fĂ„r flashbacks och kommer verkligen en ihĂ„g smĂ€rtan av att spĂ€nna den dĂ€r rĂ€lsen, aldrig vĂ„ga skratta med tĂ€nderna, aldrig kĂ€nna sig fin i munnen. Alla elaka kommentarer man fick. DĂ€rför Ă€r det jĂ€tteviktigt för mig att tandlĂ€karen visar förstĂ„else för att man Ă€r rĂ€dd och pratar pĂ„ under tiden. Har nog aldrig haft sĂ„ rena tĂ€nder som nu. SĂ„ nu jĂ€vlar ska jag tandtrĂ„da som en expert đŸ˜±đŸ˜…đŸ˜™

Its friday

IgĂ„r sĂ„ bjöds det pĂ„ grillat hos pappa (yep, han stod ute och grillade pĂ„ altanen i spöregnet) 😙 supergott blev det. MĂ„ste nog fĂ€lla en tĂ„r för det dĂ€r var nog sista grillningen pĂ„ alldeles för mĂ„nga mĂ„nader.

Nu ska jag strax Äka till tandlÀkaren, jag ska ta bort tandsten och polera tÀnderna. Sen nÀsta vecka ska jag till frisören och massören sÄ plÄnboken blöder lite kan man sÀga. Men vÀrt.

Efter tandlĂ€karen blir det att plugga hela dagen. Suck vilken pissfredag 😬😁