Valborgshelg

Har varit ett himla rännande. Har tatuerat mina ögonbryn igen och varit sjukt trött efter det. Igår så kom Elina hit, vi gick en liten sväng på stan och sen åkte vi hem hit och jag började hämta upp balkongmöblerna medans Elina gjorde skagentoast till förrätt 😛 vi satt sen och lyssnade på metallica och käkade på balkongen. Vi drack hallonsoda i finglas 😂 var så skönt att känna att det värmde ute i solen.


Sen kom iallafall Helena hit, hon skulle på 30-årsfest så hon hängde med oss ett tag innan vi skjutsade henne till kalaset. 

Kvällen avslutades med att jag, Robin och Elina doppade bär och frukt i smält choklad 😍 vi såg filmen white chicks, som är lika rolig varje gång man ser den. 

Idag var ju vädret sopigt som fan. Vi har varit hem till svärmor och svärfar och firat Iris och Carina som fyller år i veckan. Vi ska dit sen igen för att äta middag 😛 

Imorgon har jag praktik. Har ett så sjukt sopigt schema i veckan så lär inte bli många timmars sömn tyvärr. 


Lets talk about..

..granatäpple. Alltså. What? tydligen har jag missat något sjukt gott. När jag åt hos Petra för ett tag sen hade hon sallad med granatäpple och det var första gången jag smakade och kände ''oj jävlar vad gott''. Så jag köpte idag ett paket, och det är det godaste jag någonsin ätit ungefär? hur har jag kunnat missa detta. Och en snabb sökning av vetenskapliga stuider om granatäpplets bra egenskaper är bland annat att den kan minska inflammationer och bakterietillväxt. Tänk om jag kunde börja äta granatäpple istället för fika och godis? just nu känner jag mig hooked. kommer förmodligen föräta mig om jag känner mig själv rätt..

Hur har resten av veckan varit då? efter skitjävladagen i onsdags så kändes torsdagen mycket bättre. Jag hade mittbedömning me akan som jag varit orolig inför och det kändes som det också gick bra. Igår satt Jag och Elina och pluggade inför examinationen av våran C-uppsats. Och idag gick examinationen jättebra. Kommer lägga upp en länk sedan när arbetet publicerats. Vi har hållt på länge som fan, det är verkligen skapat av blod, svett, tårar, panik, te och sushi. Vi fick några smågrejer vi ska fixa och det tänkte vi göra bort i veckan. 

Jag har precis tatuerat ögonbrynen och är väldigt trött. Vi var förbi svärmor och svärfar och käkade grillat, gött! 

Nu ska jag se film, vilket jag sagt att jag ska göra i typ 30 dagar men har somnat för jag är slutare än slutast. 

Imorgon ska Tilly få busa med amstaffen Sniff. Sen kommer Elina och vi får för första gången på, ja väldigt länge tid att umgås och käka middag, se film och mysa utan att behöva plugga. Vi har velat döda varandra många gånger under denna termin så det känns bra att få bff-tid och inte plugga/kollega-tid.Godmorgon

Har varit vaken sedan klockan 03. Somnade typ åtta igår så. Låg kvar i sängen en timme och försökte sova men det gick inte så då tänkte jag att det blir en lugn morgon utan stress istället. Sitter just nu i duschen och har just satt en ansiktsmask och filat naglarna 😂 ska tvätta håret och sån skit också. Göra ordentlig frukost och sen sminka mig lite granna. Har knappt gjort det på hela praktiken. Jag hoppas att idag blir en bra dag.. 🍒