Klassiker

Tidigare i veckan blev jag sjuk som en vessla och har bara blivit sämre sedan dess. Jag var på praktiken i måndags, torsdags och fredags. Vilket innebär att jag inom snar framtid måste ta igen dagen jag missade.. Hade detta varit ett riktigt "jobb" hade jag sjukskrivit mig.. Idag sov jag till 15.30, och jag är inte lika snorig men har fruktansvärt ont i lungorna och det gör ont när jag andas. Plus att jag självklart skulle få ett fräscht herpesutbrott på det och äter nu tabletter så inte hela käften ska hinna bli förstörd. Dock så har ju denna medicin trevliga biverkningar såsom feber och muskelvärk.. Lägg på mensvärk på detta också. Sen fick jag inte ens sova med Robin (eller Tilly) dom båda blev så less på mitt hostande inatt så dom sov i soffan. 


Så hur som helst, imorgon ska jag ringa HC och hoppas jag har möjlighet att svara på praktiken och boka in en tid. Jag misstänker att det kan vara mykoplasma eller en begynnande lunginflammation och då vore det trevligt med penicillin. 

Förresten! Från fredag till lördag sov jag hos Elina och vi skrev äntligen klart vår uppsats! Nu väntar vi bara på svar om vår handledare har några kommentarer på något vi bör se över innan examinationen den 27e april. Men så skönt!!! Hade inte både jag och Elina varit sjuk så skulle vi firat. Men det får bli efter vi är godkända och lämnat in allt. Klarade även mattetentan ❤️❤️❤️ och nu när jag som 26 år gammal lärt mig skilja på "de" och "dem" borde jag även försöka vänja av mig med att skriva "dom" innan jag glömmer skillnaden. 

 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: