Lets talk about..

..granatäpple. Alltså. What? tydligen har jag missat något sjukt gott. När jag åt hos Petra för ett tag sen hade hon sallad med granatäpple och det var första gången jag smakade och kände ''oj jävlar vad gott''. Så jag köpte idag ett paket, och det är det godaste jag någonsin ätit ungefär? hur har jag kunnat missa detta. Och en snabb sökning av vetenskapliga stuider om granatäpplets bra egenskaper är bland annat att den kan minska inflammationer och bakterietillväxt. Tänk om jag kunde börja äta granatäpple istället för fika och godis? just nu känner jag mig hooked. kommer förmodligen föräta mig om jag känner mig själv rätt..

Hur har resten av veckan varit då? efter skitjävladagen i onsdags så kändes torsdagen mycket bättre. Jag hade mittbedömning me akan som jag varit orolig inför och det kändes som det också gick bra. Igår satt Jag och Elina och pluggade inför examinationen av våran C-uppsats. Och idag gick examinationen jättebra. Kommer lägga upp en länk sedan när arbetet publicerats. Vi har hållt på länge som fan, det är verkligen skapat av blod, svett, tårar, panik, te och sushi. Vi fick några smågrejer vi ska fixa och det tänkte vi göra bort i veckan. 

Jag har precis tatuerat ögonbrynen och är väldigt trött. Vi var förbi svärmor och svärfar och käkade grillat, gött! 

Nu ska jag se film, vilket jag sagt att jag ska göra i typ 30 dagar men har somnat för jag är slutare än slutast. 

Imorgon ska Tilly få busa med amstaffen Sniff. Sen kommer Elina och vi får för första gången på, ja väldigt länge tid att umgås och käka middag, se film och mysa utan att behöva plugga. Vi har velat döda varandra många gånger under denna termin så det känns bra att få bff-tid och inte plugga/kollega-tid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: