Slut

Idag har jag bara varit väldigt ledsen, ilsken och känt att allt rörande skolan känns övermäktigt och hemskt. Började gråta på praktiken bland alla kollegor och det kändes så hemskt i början men sen kändes det så otroligt skönt att få gråta och att någon förstod och lyssnade. Det är verkligen fina personer på avdelningen. Hon jag gick med idag stannade över 30 minuter bara för att prata med mig. 


Så idag är en sån här mänsklig dag och inte en instagram-fluff-livetärunderbartdag. Och så är det ibland. Min handledare tyckte det var starkt att jag vågade visa känslor och att jag tar ansvar som pratar om viktiga saker istället för att låtsas om ingenting och kanske ta ut min frustration på andra sätt. 

Efter praktikens slut så fick jag enorm huvudvärk. Det på att jag inte ätit någon lunch idag och fått 3 timmars sömn gjorde allt värre. 

När jag kom hem hade robin storstädat och en sån liten sak gjorde mig ändå så glad en dag som denna. Sen köpte vi mat och jag ska inte göra någonting idag. Bara sova och lyssna på podd. 

Imorgon tar jag nya tag och det kändes redan bättre idag efter att jag fått prata av mig. 👻Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: