Beautybay/Nelly

Idag har jag beställt lite grejer. Jag fick 75 kronor i ''present'' av Nelly på min födelsedag och har även 10% studentrabatt, så jag köpte ett armband från Lily and Rose i samma smyckesserie jag redan har örhängen och halsband i. Sen beställde jag lite grejer från beautybay. Allt är nya grejer jag tänkte prova.

 
Köpte denna ögonbrynsborste från ett märke som heter Zoeva. Kommer köpa mer borstar därifrån, tyckte dom var så fina i roséguld. 

 
Blev även denna vattenfasta läppenna.

Jag har även läst på lite om ett märke som heter Mario Badescu. Det ska tydligen vara väldigt bra för känslig och finnig/acnehy. Jag beställde en toner som innehåller sjögräs och en ansiktsmask som ska dra ihop porer och minska rodnad vid utbrott av finnar. 

 
 
Har läst på om en slags rengöringsduk som heter ''makeup eraser''. Det är en duk av väldigt fina fibrer som tar bort smink utan tvål. Man använder alltså bara enbart vatten för att få bort smuts och smink, och duken kan tvättas i tvättmaskinen.

 
Jag har även saknat lite läppstift. Jag har nästan aldrig något på läpparna och det känns ju lite tråkigt. Så jag beställde två stycken matta läppstift i en ljus och en mörkröd färg.

 
och som gåva till mina hudprodukter fick jag en spegel, en necessär, duschkräm, hudkräm och tvål.
Så spännande att få hem och prova allting. Köpte för övrigt en kräm för läpparna här i dagarna, hag får alltid sprickor i mungiporna och jag hoppas den här krämen kanske hjälper.

 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: