Call the doc

Hola! Hela veckan har det gått jättebra med träningen. Har simmat och gymmat tidigt dagligen. Dock så började jag känna att det kittlande i halsen i förrgår, igår vart jag helt slö och fick avbryta simningen tidigare än vanligt och imorse vaknade jag upp och kände mig helt nere och slö. Tyvärr är det här typiskt mig, jag tränar all in efter en lång periods uppehåll och blir sjuk direkt. 


Så nu ska jag ta det lungt tills på fredag iallafall, och hoppas det går över snabbt och iallafall inte blir värre.. Nu måste jag hållare mig ifrån slisk bara. Vilket är svårt då har är van med att äta något sött varje dag. Jag försöker "avgifta" mig så gott det går, men så dyker huvudvärken upp och ens karaktär viker sig. Socker är nog så nära ett riktigt missbruk jag någonsin kommer. Och det stör mig. Vi har kommit överens om att på lördagar kan vi gotta oss lite grann. Just nu är det ju lördag hela veckan.. 

Imorgon är det iallafall alla hjärtans dag, då ska Robin bjuda på restaurang och bio. Jag har köpt två fina tröjor i London som han ska få :) Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: