Akuten

Idag började dagen med att Robin drog till stugan i kalix för att ta det lugnt där med sina föräldrar när jag ändå jobbar helg. På jobbet så fick jag sms av min lilla bff Elina som var på akuten, så jag gick till patienthotellet och köpte lite gotta och satt där med henne under min rast. Sen flexade jag ut halv 8 så jag hinner packa och tvätta håret. Imorgon jobbar jag dag och tänkte direkt åka å köpa sushi och sova hos Elina sen. Jobbar ändå kväll på söndagen så då är det ingen stress. Jag längtar så tills jag får ledigt så jag också kan följa till stugan när det är bra väder :(


Nu ska jag se office i sängen med en kopp te. 

 


Worst

Igår var första jobbdagen. Det hände en hel del sjuka saker. Bland annat så drack jag min första kopp kaffe på 26 år. Dock kallt kaffe. Sen så var jag skakis, hade huvudvärk och hade ett sug efter socker hela tiden. Så idiotiskt. Men jag lyckades hålla mig från godisskålen. 


När jag kom hem hade tilly käkat upp min ena sko! Tack babe. Och vid 03.30 vaknade jag och Tilly samtidigt av en smäll i rutan. Jag vart livrädd och väckte Robin som somnade om. Jag var seriöst så rädd att jag somnade inte om förän 05.30, sen så gick ju Robin ut nyss och kollade, det var en fågel som flög in i rutan. Tack birdie. 

Nu ska jag trött, sötsugen och lite förkyld stressa till jobbet.