examensfirande del II

Igår så kom släkt, familj och vänner hit. Det var så sjukt trevligt och mysigt. Fick massa fina presenter och det var rörande att så många är stolt över min prestation. Senare på kvällen åkte Jag, Helene, Helena, Krille, Petra, Lovisa, Lisa och Elina till Bränna där vi käkade middag. Åt oxfilé och den var så sinnessjukt god. Så böt jag ut beasåsen till aioli som jag alltid gör. Köpte en raspberry mojito till maten och det är ungefär det godaste som finns. När klockan blev runt 12 så höll vi på att frysa ihjäl så vi for till Krilles jobb och bastade. Vid halv 2 åkte vi hem.

Idag står tvätt å städ på schemat (som varje söndag, lol). Jag ska förbereda mig mentalt inför löneförhandlingen imorgon och att skriva på kontrakt. I veckan blir det nice att handla upp alla mina presentkort jag fått hehe. Sen blir det bara att ladda om för pappas 60-årsfest på fredag och Elinas examensfest på lördag.

Jag har precis köpt ett nytt matbord och stolar som examenspresent till mig själv, även besällt en kniv som pappa ska få i födelsedagspresent.

 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: