IKEA

Igår lämnade vi av Tilly hos svärmor och svärfar och sen bar det av till IKEA. Jag som trodde vi var smarta som åkte midsommarhelgen men det verkar 7 miljoner barnfamiljer också vara. Hur mycket folk som helst. Tur att jag och Robin är snabba så vi hade handlat färdigt och gått igenom hela IKEA på 45 minuter. 


Sen hade jag en hel del euro i mynt hemma som jag ville använda. Men dom fick jag såklart inte använda på ikea, dom tog bara emot euro i sedlar. Så tänkte jag vi provar hemtex då. Och där fick jag handla 😍

Blev två jättefina dukar/löpare med läderdetaljer (jag kommer dock använda dom som handdukar i köket 😬), köpte en tofs att ha i en gardin och en mugg att ta med på jobbet. La 100 kronor emellan själv och 400 kronor i euro. Skönt att bli av med dom. 

Vi struntade i att käka där och tog istället en korv på OK. Vi åkte hem fortare än blixten och jag började göra mammas tårta och sen åkte vi dit och käkade middag och uppvaktade henne ❤️❤️❤️

När vi kom hem höll vi seriöst på att bygga möbler till klockan 01.. Men nu är badrummet färdigt. Ska bara skura och dammtorka så är allt klart. Ska ta någon efter-bild efter att jag har köpt nya handdukar nästa vecka. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: