So old

Har haft en väldigt trevlig dag. Började med att fota Yvonnes barnbarn innan hennes bal (tack herr Saarela för lånet av objektivet). Sen har jag haft en väldigt mysig afton hos Elina. Vi gick sen till båten och käkade. Åt lax och musslor. Var så gott. Hann även stöta på luleåtjejerna där innan jag gick hem. Josefin ska ju flytta till Frankrike för typ evigt så jag måste ju dit på måndag och hinna säga hejdå 💕😕 vore kul att ge nån goodiebag, typ nån tidning och tuggummin osv att ha på resan dit. 


Men, partymyran Elina var inte redo att gå hem. Jag, 26 åringen som vart ute 3 helger i rad var dock mer än redo. Kommer dröja länge innan jag går ut igen. Äta middag ute - gärna. Drickas alkohol - nono 🎉

Hur som. Kom hem till Elina och det var ju glas å skräp överallt och jag vet att hon får ångest när det är stökigt och rörigt så jag har städat undan och diskat. Nu sitter jag i hennes dusch och ska tvätta bort sminket, sen säga godnatt 💕 imorgon hämtar robin mig, så vi 3 ska passa på att gå på bio (mumien med tom Cruise i huvudrollen, kan de bli fel eller?) sen ska jag äta sushi och Elina och Robin från bastard burgers. 

P. S. Fan så sjukt att dom har ett bås med två toastolar på BBB. Dröm fan. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: