Stolt

Ofta är jag alldeles för självkritisk. Ska sluta upp med det. Mattetentan idag gick jättebra och jag är 99.9% säker på att jag klarade den 👏. Efter 3 timmar var jag själv kvar i tentasalen och efter 4 timmar var jag färdig. Hade stora problem med sista talet, satt i 1.5 timme med ett och samma tal... Men vad gör det att jag satt länge om jag klarade skiten. 


Kristoffer och Robin fixade ju bilen förra veckan, en damask och ny fläkt. Så jag var sjukt nervös att något annat skulle vara fel men den gick igenom utan anmärkningar. Så då kan Robin sälja den till hösten och jag kan köpa en ny, egen bil ❤️ typ en volvo v70. Drömbil. 

Har precis städat och vart på långpromenad med tilly, nu ska jag se film och njuta av sista lediga dagarna innan praktiken 👏😍

Grillkrydda på allt

Idag hade vi föreläsning för en massa studenter och lärare. Var så nervös så jag trodde benen skulle vika sig under mig. Men jag kan med handen på hjärtat säga att jag tycker verkligen vårat ämne är intressant och kommer resten av mitt liv använda denna kunskap för att göra vården bättre för hbtq-personer, men även använda kunskaperna i mitt privatliv genom att informera okunniga och fördomsfulla personer om vad HBTQ är, och kämpa för deras rättigheter att bli bemött lika bra och värdigt som Heterosexuella personer. 


Sen åkte jag hem och tvättade/pluggade matte. Sen åkte vi till pappa och Yvonne och åt middag. Sååå gott. När vi kom hem minns jag ju att jag har besiktning imorgon... Så vi kollade så allt funkade, tur jag kom ihåg det för vi fick byta en trasig lampa. Håller tummarna för att den går igenom imorgon. Har inte råd med nå mer oförutsedda utgifter innan sommaren. 


Aja, fortsätta matteplugget 😱


Onsdag

Oh lord. Dagen började med seminarium på ltu. Det var väldigt långtråkigt men säkert givande, min outvecklade hjärna kan nog bara inte förstå det riktigt ännu. 


Sen åkte vi till Elina och har hållt på med våran föreläsning sen dess. Vi ska föreläsa om vårat examensarbete inför andra studenter, klasskamrater och lärare så detta känns viktigt att det blir bra. Det svåraste var att korta ner en 40 sidors uppsats till 4 sidor 😨. Men, nu är vi äntligen klara så nu har jag precis kommit hem och landat i duschen så jag får varva ner. Måste gå upp på bara någon timme så man kan göra sig i ordning och se någorlunda respektabel ut. 

Godnatt 😌😨😴