Fridus 26 🎈🎂

Wow alltså. Igår städade jag hela degen och fixade inför min fest. Först kom Tezz under eftermiddagen och vi satt och surrade en stund, jag fick tandblekning, munspray och energidrycker så nu jävlar ska jag bli fin i munnen 😬 


Sen kom Elina så vi började sminka oss och då rasslade det bakom dörren så kom Helene och Julia. Vi lyssnade på. Musik och levde livet. Sen kom Lisa, Jocke och Nicklas och Petra! Så vi började spela en musikquiz jag hade ordnat! Sen kom Terese, Frida, Robin, Josefin och Filippo. Det började bli trångt i vardagsrummet 😂 sen kom Tess och Ante och sist kom såklart Helena, Jovana, Rickard och Kristoffer. Då jäklar drog lekarna igång. Det shottades och skrattades massor. Jag fick jättefina presenter! Jag fick presentkort på kicks, gratis klippning hos min frisör, presentkort på en tatuering, vin och vinöppnare, badbomber från lush, blommor och en dekorationseld. 

När vi kom till allstar var jag fullare än ett ägg som tagit sin första fjortisfylla så jag hann bara in på allstar och vända i princip för jag skulle aldrig kunna vara full å skämma ut mig bland folk så jag och Lisa gick hem, så kom hennes kille med mat från Rönnbäcks 😍😍 

Inatt har varit en jävligt risig natt haha. La en pizza i duschen och fick stock i avloppet och ja. Jag skäms lite hur det kunde bli så mycket. Jag är extremt intolerant mot alkohol och det blir ju värre när jag aldrig dricker nästan. Nästa gång får jag max ta typ 4 cider tänker jag. Men det kommer typ dröja till examen känner mig inte sugen 😷 det var iallafall en så sjukt rolig kväll tills jag gick hem. 

Nu har jag dammsugit, skurat, rensat avlopp och tvättat. När Robin kommer ska vi åka och slänga glasflaskor och panta så alla påsar försvinner. Sen ska vi på middag hos mamma och fira Robin som fyller 17 år! Jisses vad tiden går. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: