Kosmetisk tatuering

I torsdags så tatuerade jag ju mina ögonbryn på salong on fleek här i Boden. Innan var jag ju ganska nervös och det är ju viktigt att det blir bra när det är i ansiktet och inget man kan dölja med endast långärmad tröja direkt. 


Det började med att hon mätte upp ögonbrynen och jag fick berätta om mina önskemål. Vilket är att jag ville ha ögonbrynen lite högre än mina egna och även en tydlig båge för att öppna upp ögat. Sa även att jag absolut inte vill han något rött i färgen. 

När hon ritat upp fick jag kika i spegeln och säga om jag var nöjd och sen började vi. Det gjorde mycket ondare än jag trodde och jag borde nog ha tagit en alvedon innan. Efter hon fyllt båda brynen lite lätt fick jag bedövningsmedel på båda brynen. Jag tyckte dock det släppte granska snabbt och härdade ut. I slutet gjorde det faktiskt jävligt ont. Men klarar man att epilera benen klarar man nog det där. Jag vart även erbjuden mer bedövningsmedel men jag sa nej, i efterhand skulle jah nog ha valt att tacka ja hehe. 

Hon var väldigt professionell och att vi pratade medans hon tatuerade gjorde att det kändes som tiden gick snabbare. Efter ett tag fick jag kika i spegeln hur jag kände, jag ville då ha lite bredare så då fixade hon det. När jag var färdig var jag väldigt svullen och röd, även väldigt trött vilket jag alltid blir efter jag tatuerat mig. 

Fick med en burk bephanten hem så jag ska smörja in dom nu närmsta tiden. 

Inom 8 veckor ingår ett återbesök för att fylla i och korrigera. Jag kommer nog då vilja göra dom lite bredare och lite askigare i tonen så är allt perfekt sen. 

Det är enorm skillnad på när dom var nygjorda och nu. Nu när svullnaden gått ner är dom jättefina.

Det jag kommer tänka på tills nästa gång är: dricka vatten innan, ta en alvedon och dricka ännu mer när jag kommer hem (jag drack jättedåligt och fick sjukaste huvudvärken). Jag låg och sov typ resten av dagen när jag kom hem, så jag kommer nog välja en tid på Morgonen igen.

Allt som allt är jag nöjd och skulle rekommendera henne till andra. Ska återkomma med fler bilder sen när jag gjort sista behandlingen och dom är hela läkta :) 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: