❤️❤️❤️

Tilly är okej, behöver ingen behandling och mår bra ❤️ jag klarade mittbedömningen och del 1 av skriftliga NKSE. 


Igår hände mycket. Först gick jag runt som en kvarterspolis och plockade fimpar och snus som våran granne/hans gäster kastat utanför oss. Orkade inte ens bli sur, det är ju hans gäster som beter sig så inte han, så jag får be han hålla lite bättre koll på dom när han har fest bara. Det som däremot gjorde mig sur var att jag gick och samlade upp påsar med hundskit vid oss. Och enda anledningen att jag känner mig tvingad till det är för annars tror alla det är våran hund.

Sen åkte vi iväg till luleå och köpte en kostym till Robin 😍 så stilig han blev alltså. På vägen hem skulle vi hämta några grejer från mormor och morfars grav i gammelstad. Där bland gravarna har en bil kört fast och ett äldre par ser smått förtvivlade ut, så vi körde in bilen och fick efter många om och men lös dom. Dom var så sjukt gulliga och envisades med att få swisha över pengar. 

Efter vi sen kört hem och ätit middag hos mamma så åkte vi och bytte däck på hennes bil. På kvällen smälte vi choklad och såg film. Somnade helt slut i soffan. Nu ska jag bara göra mig klar och sen åka till praktiken. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: