Examensdagen

I fredags åkte jag till Elina vid middagstid. Vi åt sushi och firade sista dagen som studenter i varandras sällskap. På lördagmorgon så slängde vi på nostalgimusik medans vi sminkade oss. Tänk "öppna landskap" och "kung i baren". Sen kom Elinas mamma, pappa, syskon och mormor med tårta och presenter. Även jag fick presenter av min lilla extra familj. Fick ingredienser och recept på Elinas berömda kladdkaka och ljuslyktor från iittala 😍 


På ltu mötte jag upp Robin, mamma, pappa och hans tjej. Så fort jag såg mamma och pappa ville jag bara gråta. Mamma hade grinat hela morgonen och pappa var också tårögd. Dom alla var så otroligt stolta över mig och det kändes så bra att själv också känna att jag fan gjort det här bra. 

Efter många om och men fick vi gå in i aulan och till slut ta emot våra diplom. Var helt knäsvag när jag gick upp på scen. 

Efter cermonin och ha kramat om min familj var det stress hem. Vi gick över tiden med en timme på cermonin vilket jag tyckte var lite ruttet av ltu. Dåligt planerat om inte annat. 

Hur som. Vi åkte hem till mig och bytte om väldigt snabbt och sen till kvarnängen där min vän Johan Saarela fotade oss. Det var väldigt blåsigt men blev många fina bilder. Sen åkte vi hem och så kom Nicklas som inte bara gått i våran klass i 2.5 år utan även var medbjuden som Elinas baldejt. Vi åkte till Western farm och mötte upp Agnes och Tobias. 

När vi kom in så kom ju nästa smäll 😌 vi var alla placerade på olika platser. (wtf?) dock gjorde vi en fuling och bytte plats så Nicklas och Elina satt iallafall mitt emot mig och Robin medans Agnes och Tobbe fick sitta vid ett helt annat bord. 

Jag (med flera) var riktigt imponerad av maten. Till förrätt var det en löjroms cheesecake. Till varmrätt lamm och någon finare fyrkantig potatis (?) och sjukt god sås och vitlöksmousse. Till efterrätt blev det någon slags Creme brulé. Så otroligt gott så jag var positivt överraskad. 

Sedan drack vi lite vin och pratade/sjöng innan vi drog vidare till Brännastrand. Där satt vi också och surrade och mös på. Jag och Robin (som blev sjukt lullig 😂) började bege oss hemåt vid halv 2 medans resten av sällskapet stannade som dom festnissar dom är. 

När jag kom hem var jag både sorgsen och glad. Sorgsen för att jag kommer sakna många klasskamrater och nu se dom mer sällan då många flyttar söderut.. 

Aja, kvällen var ALLT och lite till 💓 underbara, hatade studentlivet är nu slut (om 3.5 dag :p) 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: